Határidőnaplók egyediesítése | Nyomdai kisokos 2. rész | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Határidőnaplók egyediesítése | Nyomdai kisokos 2. rész

egyediesites_cikk620x240

Nyomdai kisokosunk első részében bemutattuk, hogy milyen logózási lehetőségeket tudunk alkalmazni határidőnaplóinkon. Ebben a részben továbbra is maradunk a külsőnél, vagyis, hogy a logózáson kívül mivel lehet még egyedibbé tenni a határidőnaplókat.

Melyek ezek a lehetőségek?

swarowski_diszites620x240

Swarovski köves díszítés

A Swarovski Elements kő nagyon jól mutat az egyszínű határidőnaplókon, ezen belül is a Labellino műbőrhöz passzol leginkább. Így az egyébként is kellemes színvilágot könnyed csillogásával feldobja, kimondottan elegáns ajándékká varázsolja. 20 db-tól rendelhető.

femsarok620x240jpg

Fémsarok arany és ezüst színben

Határidőnaplóink mindegyike kérhető arany és ezüst színű fém sarokkal. A sarkokkal a termék tartósabbá és persze nívósabbá tehető. Alapértelmezetten a borító első oldalára kerül a két sarok, de igény esetén mind a négy sarok kiegészíthető ezzel a megoldással. Rendelhető: 20 db-tól.

egyedi_szinkombinacio620x240

Egyedi színkombináció

Amennyiben Extra borítóink között nem találja meg a megfelelőt, műbőreinkből bármilyen színkombinációt összeállíthat. Az egyszínű borítóknál találja meg a típus- és színválasztékot, amelyekből tetszés szerint választhat, és az alapján készül el a kiválasztott extra borítója. 100 db-tól rendelhető.

egyedi_csomagolas620x240

Egyedi csomagolás

Exkluzív határidőnaplóinkat kartondobozokban, egyéb határidőnaplóinkat kartonokban szállítjuk. A doboz és a tok kérés esetén cégesíthető, így a csomagolás is teljesen egyedivé tehető.

További részletekért forduljon referenseinkhez: +36 34 510-590
Kategória: Blog, Hírek
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com