NetProsi - a digitális katalógus | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

NetProsi© – a digitális katalógus

A NetProsi nem más, mint az offline katalógus online alternatívája. Miért is van erre szükség? Napjainkban az üzleti életben az e-mail kommunikáció vezet. Partnereinkkel, kollégáinkkal ezt a csatornát használjuk leggyakrabban, hiszen gyors, könnyű használni és persze a legolcsóbb módja az információ átadásának.
Sok cég még mindig pdf-et használ katalógusának digitális megjelenítésére, pedig a Netprosi©-val sokkal jobb eredményeket lehet elérni.

Ha Ön teljes portfólióját, szolgáltatásait szeretné bemutatni partnereinek, akkor a színes, látványos prospektust fogja választani. Minden információt össze tud rendezni benne, átláthatóan kommunikálhatja legfontosabb üzeneteket. Ezt azonban csak személyesen tudja átadni. De mi van akkor, ha időhiány vagy a nagy távolság miatt erre nincs lehetősége, az információt mégis gyorsan szeretné eljuttatni? A digitális korszak megoldása a NetProsi©.

NetProsi előnyei:

• Egy link segítségével bárhol elérhető lesz katalógusának teljes tartalma

• Könyvszerűen lapozható, így a képernyőn nézve is kényelmes olvasni

• Honlapján és hírlevelén is közzéteheti, így széles körű megtekintést tud elérni

• Videók és különböző linkek integrálhatók bele, így a nyomtatott változathoz képest élőbb és interaktívabb lesz

Nekünk is van NetProsink, Naptárkatalógus 2016 kiadványunk és Hűha© termékeinket összefoglaló anyagunk is elérhető online formában. A Netprosi©-ról további információkat itt talál: netprosi.hu

Amennyiben kérdése van, írjon nekünk az info@media-press.hu e-mail címre vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 34 510 590 telefonszámon.

 

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com