Wobbler - avagy mozgásban üzenete | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Wobbler – avagy mozgásban üzenete

WOBBLER__media-press

A Media-Press kreatív nyomda a kitűnő Hűha© alakváltó reklámtermékek és kiváló naptártermékek mellett  a nyomdai szolgáltatások teljes tárházával is rendelkezésére áll. Ezért akkor is számíthat ránk, ha Önnek valamilyen speciális POS eszközre van szüksége, például egy wobblerre, amely manapság nagyon népszerű az eladóhelyeken. A belógó, formára vágott, egyedi méretű wobblert különleges odafigyeléssel készítjük el Önnek!

Mikor érdemes ezt választania? Amikor termékét ki akarja emelni a „tömegből”. Kimondottan gyakori és népszerű választás, ha Ön más módon nem lehet jelen az értékesítés helyszínén. Előnye, hogy a stancolt kép, üzenet, embléma kiemelkedik a polc vagy installáció síkjából, és mozgásával, rezgésével is felhívja magára a figyelmet. Egy vékony, átlátszó és alig látható műanyag szár segítségével rögzítjük, kicsit olyan hatást keltve, mintha a levegőben lebegne.

A tervezésnél eldöntendő kérdések:

– A wobbler mérete a névjegykártya mérettől egészen A4-es méretig terjedhet.
– A wobbler formája: a legegyszerűbb a téglalap alakú wobbler, ez esetben nem szükséges hozzá külön stancforma és stancolás, a gyártási idő rövidebb. Figyelemfelkeltőbb hatást tudunk elérni a különleges, egyedi formájú wobblerekkel.
– Felületkezelés: egyrészt a tartósságot növelhetjük, másrészt hatásosabbá tehetjük a wobblert különböző felületnemesítési eljárásokkal. Ilyenek a fóliázás, lakkozás, és a présfóliázási eljárások.
– Mennyire emelkedjen ki a síkból és mennyire legyen „mozgékony” a wobbler?
A szár vastagságának, szélességének és hosszának változtatásával különböző hatásokat tudunk elérni.

A tervezésnél elkövethető hibák:

A minőségen kívül fontos a rögzítés módja is. Gyakori hiba, hogy a wobbler nem párhuzamosan helyezkedik el a fal síkjához képest. Hiba az is, ha szemből nézve a wobblert, alul vagy felül kilátszik a rögzítő szár. A kereskedelemben többnyire csak egy típusú szárat kapni, mely sok esetben nem alkalmas a fenti kritériumok teljesítésére. Éppen ezért cégünknél mi magunk gyártjuk a szükséges méretű szárat, és odafigyelünk ezekre a kritériumokra.

A képen két szárat tesztelünk, és jól látszik, hogy a jobb oldali szár ehhez a mérethez nem megfelelő.

Ennek a technikának köszönhetően a wobbler szinte állandóan mozgásban van. Amint elhalad valaki a polc előtt, a mozgásnak, rezgésnek köszönhetően feltűnővé válik, így a közvetlenül mögötte elhelyezett termék is szemet szúr.

Tekintettel a széles forma, szín, technika és méretkínálatra, a termék árképzése is teljesen egyedi. Irányadásként kb. egy 12×15 cm-es, formára vágott wobbler kb. nettó 200 Ft/db áron kapható, ha legalább 500 db-ot rendel.

További részletekért, árakért, szállítási és gyártási határidőért keresse kapcsolattartóját vagy írjon a hello@media-press.hu címre!

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com