Tanári zsebkönyv - 2015/16-os kollekció | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Tanári zsebkönyv – 2015/16-os kollekció

eMinens banner_620x128

Megjelentek a 2015/16-os tanári zsebkönyvek. A kollekció bevált, népszerű darabjai mellett néhány új, egyedi borítóval is előrukkoltunk. A már jól megszokott elosztással és belívekkel terveztük meg népszerű termékcsoportunk új tanévre szóló kollekcióját.

Legfontosabb paraméterek:

  • Tanévet követő oldalkiosztás (2015. augusztus – 2016. szeptember)
  • Heti beosztás (egy oldalpáron található a teljes hét)
  • 2 különböző színű jelzőszalag
  • Időtervező táblák, órarend
  • 224 oldal, 145×205 mm-es méret

 

klasszikus

A fa erezetére vagy éppen szövetre emlékeztető borítók évek óta a legnépszerűbbek kínálatunkban. Idén a wood, crazy barna és a zöld vagy barna bazar alkotják a klasszikus kínálatot.

A labellino műbőr borítás színes, vidám hangulatot idéz a tanítási napokba. Az élénk, divatos színek között nők és férfiak egyaránt megtalálják a hozzájuk leginkább illő változatot.

labellino
mintazat Color borítóinkat minden évben újratervezzük. Ezek az egyedi, mintás kivitelek csak nálunk kaphatók és csak erre a szezonra készültek. Ha a dizájn rabja, még most rendeljen, hogy szeptemberre biztosan használni tudja!
Készítessen egyedi grafikájú borítót, amelyben az iskola emblémája, neve megjelenik. Kész grafikát is küldhet, vagy kérje professzionális grafikus csapatunk segítségét! specialis

 

Ebben az évben szeretnénk megajándékozni azokat a személyeket, akik egy intézményben vállalják, hogy összegyűjtik az igényléseket. Hiszen ha legalább 20 db tanári zsebkönyvre érkezik megrendelés (különböző borítójúak, színűek lehetnek) a kapcsolattartó egy CrystMoon© fülbevalót kap ajándékba. Sőt, nettó 30.000 Ft rendelési összeg felett a szállítási díjat is elengedjük.

 

Megrendelés:
A tanári zsebkönyveket megrendelheti webáruházunkon keresztül vagy e-mailen. Amennyiben e-mailben rendel, kérjük, ne feledje el megadni a pontos cikkszámokat, darabszámot, szállítási és számlázási címet.

Webáruházunk: naprakesz.hu/tanarizsebkonyv
E-mail címünk: eminens@media-press.hu

A feltüntetett árak az áfát nem tartalmazzák, amelynek mértéke 27%. A szállítási költséget nettó 30.000 Ft rendelés felett elengedjük. A nettó 30.000 Ft-os rendelés alatti összegeknél a szállítási nettó 1 270 Ft.

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com