Szezonzárás 2014. | Media-Press | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Szezonzárás 2014.

Ahogy minden cég, mi is a jövő hét elején lezárjuk a 2014-es évet. Tartalmas, munkával teli hónapok állnak mögöttünk.

A következőkben beszámolunk a tavalyi évről.

Tavasszal meghirdettük IV. Naptárfotó pályázatunkat, amelyre évről évre egyre több pályázat érkezik. Ezekből a fotókból számos saját gyártású naptárunk készült. Június elején jelent meg Naptárkatalógus 2015 kiadványunk, amelyben a jövő év újdonságait ismertettük. A katalógus mindig nagy sikert arat, hiszen legtöbb ügyfelünk ebből választja ki azokat a naptárakat, agendákat, amelyeket ajándékba szán partnereinek, kollégáinak.

Hűha© alakváltó reklámtermékeinket új termékcsaláddal bővítettük, illetve a már bevált termékeket is újracsoportosítottuk és a honlapot is megújítottuk. A honlap megújításával egyidőben játékot is hirdettünk „Kritizálj!” címmel, amelyre rengeteg pályázat érkezett, a nyerteseket a napokban értesítjük.

Üzemünkben még tart a szezon, folyik az asztali naptárak, speditőrnaptárak, egyedi határidőnaplók és speciális Hűha© megrendelések gyártása, hogy karácsonyra mindenki átadhassa partnereinek, kollégáinak a meglepetéseket.

Közben persze mi is tervezzük a jövő évet, már tudjuk, hogy milyen fejlesztésekkel, újdonságokkal, akciókkal szeretnénk előállni 2015-ben. Tartson velünk akkor is!

Nagyon boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt kíván Önnek a Media-Press csapata!

 

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com