Nyomdai szolgáltatásaink | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Nyomdai szolgáltatásaink

A következőkben röviden bemutatjuk nyomdai szolgáltatásainkat és termékeinket.

nyomda

Nyomdai szolgáltatások

Nyomdánkban a nyomdaipari és dekorációs termékek széles vertikumát kínáljuk rövid határidővel és kedvező áron.
Kedvenceink az összetett, több termékkört érintő projektek. Szívesen elkészítjük kiállítások, rendezvények teljes dekorációs- és nyomdaipari kellékeit a belépőjegytől kezdve a kiállítói katalóguson keresztül a kiállítási installációkig. Digitális gépparkunkkal kis példányszámot is vállalunk.

hagyomanyos

Hagyományos nyomdai termékek, reklámanyagok

Segítünk Önnek abban, hogy a megrendelt reklámtermék cége arculatát profi módon tükrözze, egyedi, minőségi és különleges legyen az Ön nyomdaterméke. Többek között névjegykártya, címke, meghívó, levélpapír, boríték, prospektus, katalógus, dosszié, mappa, jegyzetfüzet, jegyzettömb, tasak és táska tervezése, gyártása.

sorszamozott

Sorszámozott termékek

Színes és fekete-fehér nyomtatványok sorszámozva vagy perszonalizálva: többek között levelek, cégismertetők, önátírós nyomtatványok, szállítójegyek, menetlevelek, gyártási címkék, belépők, iktatókönyvek gyártása.

poszterny

Szélesformátumú nyomtatás

Szélesformátumú nyomtatónkkal kül- és beltéri öntapadós anyagokat, ponyvákat, táblákat készítünk brilliáns minőségben.

szitanyomas

Szitanyomás

A direkt színekkel történő emblémázás történhet papír, műanyag, fém, fa és textil alapanyagokra. Pl. címkék, dobozok, táblák, tasakok tartós, időjárásálló feliratozása.

Amennyiben érdeklődik termékeink, szolgáltatásaink iránt vagy egyedi ötlete van, amelyet nem tud hogyan megvalósítani, keressen bennünket az info@media-press.hu e-mail címen vagy a 06 34 510 590 telefonszámon!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com