Naptárkatalógus bemutatócsomaggal | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Naptárkatalógus bemutatócsomaggal

Újdonság! Naptárkatalógusunk mellé idén már bemutatócsomagot is igényelhet. A csomag speditőrnaptárt, könyöklőnaptárt, asztali naptárt, falinaptárt, matricás tervező falinaptárt, Magyarország tervező falinaptárt, Gyógynövények Eco falinaptárt és egy exkluzív kategóriájú falinaptárt tartalmaz.

A csomagot azért állítottuk össze Önnek, mert így kézbe tudja venni, élőben tudja megnézni termékeinket. Megismerheti kínálatunk egy részét, így sokkal könnyebben dönthet arról, hogy Önnek mely termék a legmegfelelőbb. Ne feledje, a bemutatócsomag csak minta, alap, mindegyik termék egyediesíthető, cégesíthető. A végeredmény tehát minden esetben egy olyan naptár lesz, amely cége arculatát tükrözi.

A csomag értéke 10 500 Ft, de Önnek csak 1990 Ft postázási és csomagolási költséget kell kifizetnie. Ezért az összegért a termékmintáink mellett megkapja 2015-ös Naptárkatalógusunkat, és egy olyan ajándékfüzetet, amelyből Ön választhat saját magának egy ajándékot. Ráadásul a csomagban egy meglepetés multifunkciós terméket is talál.

A katalógus és a bemutatócsomag online igényelhető. Nincs más dolga, mint kitölteni az igénylőlapot is mi postázzuk is Önnek a csomagot!

Kategória: Egyéb, Hírek
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com