Motiváló idézetek mindig kéznél | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Motiváló idézetek mindig kéznél

inspiracios_idezet_620x240

Az inspirációs idézetek abban segíthetnek, hogy átlendítenek a holtpontokon és közelebb vihetnek a döntésekhez, megoldásokhoz. Éppen ezért ne bízzuk a véletlenre, hogy mikor találkozunk szembe velük! A motiváló idézetek jobb, ha előtérben vannak, mondjuk a határidőnaplónkban, mert így bármikor használhatjuk őket, erőt meríthetünk belőlük és segítségükkel könnyebben túllendülhetünk számos élethelyzeten nap, mint nap.


Érezted már, hogy egy idézet éppen a neked szóló üzenet?Gyakran van igényünk egy kis lelki tuningra, vagy akár csak egy olyan gondolatra, amely megerősít minket a saját döntéseinkben. Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy vannak olyan helyzetek, amikor pont jókor olvasol el egy idézetet, és úgy érzed, mintha rólad szólna. Amelytől lelkes leszel, vagy éppen megvilágosodsz, mert úgy érzed, hogy pont jókor érkezett és segít megoldani a problémát, vagy utat mutat egy jó megoldás felé.

agenda_no_620x240

Hol talál ránk az isteni sugallat?Manapság sok helyen lehet találkozni motivációs idézetekkel, buzdító szövegekkel, a baj csak az, hogy ezek az idézetek nincsenek folyamatosan a látóterünkben, hogy bármikor meríthessünk belőlük. Olyan híres emberek gondolatai és bíztatásai ezek, akiket mindannyian ismerünk és elismerünk, éppen ezért elhisszük nekik, hogy a lejtő után hegy jön és elérhetjük a célunkat.

Idézetek minden napra a határidőnaplódbanEzek a kis napi szikrák véletlenszerűen bárhol felbukkanhatnak, de ha tudatosabbak vagyunk, mi magunk is tehetünk azért, hogy az életterünkbe kerüljenek. Többek között léteznek olyan határidőnaplók (például a naprakész webáruházban), amelykben minden hétre jut üzleti inspirációs idézet. Így első kézből olvashatunk el egy aznapra, vagy arra a hétre szóló bölcsességet a saját határidőnaplónkból.

agenda_inspiracios_idezetek_620x240
Ezekben a heti- és havi beosztású, különböző méretekben kapható naptárakban minden oldalon olvasható üzleti inspirációs idézet, amely segíti, hogy naponta meríthessünk mások bölcsességeiből, vagy hassanak ránk az ilyen gondolatok. Ki tudja, talán éppen az aznapra szóló idézet segít megoldani egy problémád, vagy indít el a jó megoldás felé, de legalábbis elgondolkodtat minket.

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com