Megvannak a naptárfotós győztesek! | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Megvannak a naptárfotós győztesek!

Örömmel jelentjük, hogy megvannak a győztesek, kihirdettük a IV. Naptárfotó-pályázat eredményeit! A negyedik alkalommal megrendezett saját pályázatunkon összesen 1457 felhasználónk 3313 fényképpel nevezett. Nem volt könnyű dolga a zsűrinek, de ezt nem bánjuk, mert azt jelenti, hogy versenyünk továbbra is népszerű és újra rengeteg jó minőségű kép érkezett hozzánk.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is ötféle naptárt készítünk a képekből. Budapest témában sok esti és éjszakai fényképpel pályáztak a versenyzők, ezért úgy döntöttünk, hogy kicsit szűkítünk és témaként „Budapest fényei”-t jelöljük meg. Így ebben a csonkalapos asztali naptárban csak éjjel készült képek kaptak helyet, amelyek itt megtekinthetők. A 2015-ös Magyarország asztali naptár képei itt, Magyarország tervező képei pedig itt találhatók. Emellett készül még Színpompás természet (képek itt) és Európa témákban (képek itt) asztali naptár.

A versenyben nem csak a zsűri által kiválasztott képek készítőit, hanem a legtöbb közönségszavazatot kapott képek készítőit is díjaztuk. Emellett örömmel látjuk, hogy több tucat visszatérő versenyzőnk van, és közülük többen évről-évre a győztes pályázók között szerepelnek.

A 2015-ös díjnyertes képekből készült naptárak gyártása hamarosan megkezdődik, szeptembertől pedig már kaphatók a webáruházunkban.

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com