Csomagolások egyediesítve | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

Csomagolások egyediesítve

2015-re nem csak termékkínálatunkat, hanem csomagolási lehetőségeinket is bővítettük. Kínálatunkban az exkluzív termékeket továbbra is jutazsákban kínáljuk, többi termékünket pedig akár kartondobozban is kérheti, amely egyéni igény szerint logózható.

Korábban már megszokhatták, hogy határidőnapjóink kartontokban, speditőr- és könyöklőnaptáraink, Hűha termékeink, asztali- és falinaptáraink pedig nejlonfóliában érkeznek.

Idén már van arra is lehetőség, hogy a hagyományos, megszokott csomagolás helyett minden felsorolt termékünket egyedi kartondobozba kérjék. A kartondoboz mérete illeszkedik a termékek méretéhez, előnye pedig, hogy a szállítást is megkönnyítik, csökken a sérülés esélye, és persze mindegyik változat jól postázható.

A dobozok kívánság szerint akár négy színben is nyomhatók, a céges üzeneten túl bármilyen szöveg, reklámüzenet, jókívánság elhelyezhető a dobozokon, amelytől a terméken túl még a csomagolás is egyedivé tehető. A csomagolásokról bővebb információ Naptárkatalógusunk 42. oldalán található, ha pedig még nincs nyomtatott változata, de szívesen végiglapozná, akkor igényeljen online!

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , , , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com