A környezettudatos cégek ajándéka | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

A környezettudatos cégek ajándéka

cikkek_eco_620x240_speditor

Napjainkban egyre nagyobb teret nyernek az újrahasznosított anyagokból készült termékek. Ez a tendencia már a naptáraknál is érezhető. Ha Önnek is fontos a környezettudatos gondolkodás, érdemes ezt megmutatnia partnereinek az év végi ajándékban is. Hogy ez miért hasznos döntés? 

Egyre több a környezettudatos vállalat


Felelősségteljes gondolkodásuk miatt a cégek és intézmények is igyekeznek környezettudatosan működni: zöld iroda, újrahasznosított papír, környezetvédelmi akciók támogatása, zöld előállítási folyamatok, geoenergia használata stb. Az újrahasznosított papír használata például egyre több helyen előírás. A környezettudatos emberek az ajándékok, reklámanyagok kiválasztásánál is elsődleges szempontnak tartják ezt. Egyre több helyen hozzá tudunk jutni környezetbarát naptárhoz és határidőnaplóhoz is.

Miért jó, ha ilyen ajándékot ad a cég?


Számos okból érdemes környezetbarát év végi cégajándékot választani, mint mondjuk a határidőnapló, speditőr-, asztali- és a falinaptár.

  • A cég a saját dolgozói szemében is megbecsülést vív ki, hiszen környezettudatos elveket vallani azt jelenti, hogy a vállalat felelősséget érez a környezet védelme iránt.
  • A cég az ajándékba adott naptárral nem szennyezi a környezetet, így hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.
  • A környezetvédelemmel szimpatizáló partnerek a konkurencia helyett az Ön cégét fogják választani.
  • A környezetbarát céges ajándékok csak minimális többletköltséget jelentenek, így ez a döntés a pénztárcát nem terheli meg, a bolygónkat mégis védelmezi.
  • Nem elhanyagolható szempont az impozáns megjelenés, hiszen a természetes alapanyagokból készült termékek innovatív, trendi hatást keltenek.

cikkek_eco_620x240px_asztali

Egyre népszerűbbek a környezetbarát naptárak


Év végi cégajándékként régóta népszerűek a naptárak, ám az utóbbi időkben megszaporodtak a zöld naptárajándékozások. Szerencsére beszerezhetőek már a határidőnaplók, speditőr-, asztali- és falinaptárak is újrahasznosított papírból. Még jobban tudatosíthatjuk a megajándékozott partnerünkben, hogy a mi cégünk elkötelezett a környezetvédelem iránt, ha a színvilágot is a környezettudatossághoz igazítjuk.

Céges ajándékokról történő döntésnél tudatos és felelősségteljes cégeknek érdemes megfontolni az olyan ajándékok beszerzését, amelyekkel ezeket az elveket képviselhetik az munkatársak és a partnerek előtt.

Néhány környezetbarát papírból készült naptár megtekinthető ITT.

 

cikkek_eco_620x240px_fali

Kategória: Egyéb, Hírek Címkék: , , , , , , , , ,
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com