2015-re is exkluzív agendák | Media-Press

Kreatív nyomda és kötészet

  • Media-Press 91 Kft.

2015-re is exkluzív agendák

 

 

Exkluzív határidőnaplóink évek óta népszerűek, mert természetes hatást és eleganciát tükröznek. Idén a már megszokott Royal antikolt fa-bőr, a DeLuxe antikolt fa-bőr és a valódi parafa borítók mellett megjelent a valódi nappabőr borítós agendánk is. Mindegyik változat több árnyalatban is kérhető, így nők és férfiak számára is kitűnő ajándék.

E termékek jellegzetessége, hogy kiváló minőségűek, természetes anyagból készültek, így valódi értéket képviselnek. Az egyedileg gyártott borítók mindegyikére kérhető fémlemez-vagy sárgaréz logó, amely szintén egyik legújabb, nagyon különleges egyediesítési megoldásunk.

Belívek tekintetében A/5, B/5 napi agenda és B/5 kombinált napló típusok közül választhat. Exkluzív termékeink mindegyikét zsákvászon tasakba szállítjuk, így már a csomagolása is különleges, természetes hatású.

Az agendák feliratozási módjáról, egyediesítésről, a rendelési darabszámról és árakról további információt Naptárkatalógus 2015 kiadványunkban talál. Amennyiben nincs még Naptárkatalógusa, itt tud igényelni, vagy lapozza át netprosinkat és digitális árlistánkat.

A termékek mindegyikét a naptarshop.hu webáruházban is megtalálja.

Kategória: Egyéb, Hírek
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com